24 Mart 2010 Çarşamba



Fütüristler Derneği
, konularında uzman ve yeniliklere imza atmış başarılı, öncü, düşünce liderlerini, geleceğe dair vizyonlarını, deneyimlerini, uzgörü ve önerilerini paylaşmak amacıyla
Fütürist Sohbetler – Future Talks etkinlikleri düzenlemektedir.
''Geleceğin Meslekleri & İş Modelleri'' konulu Future Talks, 5 Nisan 2010 tarihinde 15.00 – 17.00 saatleri arasında Fütüristler Derneği ve Ege Üniversitesi Fütürizm Topluluğu işbirliği ile Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Turgut Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.
Katılım ücretsizdir.

Konuşmacılar:
Alper Alsan : Siemens A.Ş. Sağlık Sektörü Bilgi Teknolojileri İş Birimi Yöneticisi
Mehmet Nuri Çankaya: Microsoft Pazarlama Grup Müdürü
Murat Babadalı : Yenibiris.com Eğitim Uzmanı
Dünya hiç olmadığı kadar büyük bir hızla değişecek, dönüşecek. Kriz sonrası yepyeni ürünler, hizmetler, yaşamsal sistemler içinde olacağız deniyor.
Gençler, iş insanları geleceğe nasıl hazırlanacaklarını sorguluyor;
Hangi meslekler daha cazip olacak, bugünün işleri, sektörler, meslekler gelecekte nasıl dönüşecek, hangi alanlar daha çok kazandıracak, başarı şansı hangi alanlarda daha fazla?
Yanıt verecek, geleceğe ışık tutacaklar.
İritibat: Ege Üniversitesi Fütürizm Kulübü: Sadık Tavas - Abdullah Gürbulut
E-mail:egelifuturistler@gmail.com
Adres: Ege Üniversitesi Kampüsü Bornova/İzmir Tel: 0 555 299 57 36

PROGRAM
Fütüristler Derneği ve Ege Üniversitesi Fütürizm Topluluğu konularında uzman ve yeniliklere imza atmış başarılı, öncü, düşünce liderlerini, geleceğe dair vizyonlarını, deneyimlerini, uzgörü ve önerilerini paylaşmak amacıyla Fütürist Sohbetler - Future Talks etkinlikleri düzenlemektedir.
Program:
15.00 - 15.15 : Sadık Tavas - Ege Üniversitesi Fütürizm Topluluğu Hakkında
15.15 - 15.45 : Alper Alsan / Siemens A.Ş. Sağlık Sektörü Bilgi Teknolojileri İş Birimi Yöneticisi
15.45 - 16.15 : Mehmet Nuri Çankaya / Microsoft- Pazarlama Grup Müdürü
16.15 - 17.00 : Murat Babadalı / Yenibiris.com / İş Ararken Fark Yarat sunumu
17.15 : Kapanış



ÖZGEÇMİŞ BİLGİLERİ
Sadık Tavaş Ege Üniversitesi Fütürizm Topluluğu Başkanı

Mehmet Nuri Çankaya
Microsoft Pazarlama Grup Müdürü
ODTÜ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü’nden sonra Yeditepe Üniversitesinde Pazarlama, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Yönetim üzerine MBA, ODTÜ’de doktora çalışması yaptı. 2002-2007 yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi'nde ve 2004-2006 yılları arasında da ODTÜ’de yarı zamanlı Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Yayınlanmış ikisi teknik biri yönetim üzerine, üç kitabı bulunmaktadır.530.000 kişiye seminer vermiştir. Microsoft öncesinde Netron Institute of Technology’de şirket ortaklığı, ODTÜ Bilgi İşlem Dairesinde yazılım geliştirici, sistem yöneticiliği, SAP R/3 ERP danışmanlıkları, proje yöneticilikleri, Multimedia Ltd.'de Şirket Müdürlüğü, Arena Bilgisayar A.Ş.'de e-İş Geliştirme Yöneticiliği yapmış, birçok elektronik ticaret projesini yürütmüştür.



Dr. Alper Alsan
Siemens Sağlık Sektörü Bilgi Teknolojileri İş Birimi Yöneticisi
Türkiye ve İsrail pazarlarından sorumludur. Siemens A.Ş. Sağlık Sektörü Koçlar Takımı’nında da görev almaktadır. İstanbul Özel Alman Lisesi, Amerika-Beloit College, Boğaziçi Üniversitesi-Endüstri Mühendisliği, İngiltere’de Birmingham Üniversitesi Yüksek eğitimlerini burslu olarak tamamlamış. Doktora tezini Ulusal Uzgörü çalışmaları ve Türkiye 2023 projesi konusunda tamamlamıştır. Küresel bir düşünce kuruluşu olan Millennium Projesi’nin Türkiye Başkanı ve World Future Society’nin profesyonel üyesidir. Dergi, konferans ve kitaplarda 30’u aşkın makale ve yazısı yayımlanmıştır. Disiplinler arası konularda araştırmalar yapmaktadır.
Murat Babadalı
Yenibiris.com Eğitim Uzmanı İstanbul Üniversitesi Antropoloji Bölümü’nden mezun olan Murat Babadalı, Marmara Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünde yüksek lisans yaptı. 2004-2007 yılları arasında çeşitli kurumların İnsan Kaynakları bölümlerinde görev aldı. 2007 yılında Yenibiris.com’da, Ar-Ge Uzman Yardımcısı olarak başladığı görevine, Eğitim Uzmanı olarak devam etmekte olup iş arayanlara yönelik bilgilendirici sunumları sürdürmektedir. Kurum kültürü, stratejik insan kaynakları yönetimi, performans yönetimi ve elektronik seçme yerleştirme uygulamaları ilgilendiği konular arasındadır. Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) ve Antropoloji Derneği üyesidir.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın blog yöneticisi paylaşımlarınızı ekip olarak çok beğendik. İlginç ve güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz. Prefabrik konteyner olarak başarılarınızın devamını dileriz.

Yorum Gönder

About Me

Fotoğrafım
futurizm
Tüm Fütüristler Derneği’nin temel amacı geniş kitlelerle gelecekçiliğin (fütürizm) kurum ve toplumlara ilişkin; olası, olanaklı ve tercih edilen gelecek senaryolarını ve bunları gerçekleştirmek için atılması gereken adımları inceleyen ilkeli ve bütünsel çalışmalar zinciri olduğunu anlatabilmektir. İletişim için: http://www.m-gen.biz http://www.futurizm.org
Profilimin tamamını görüntüle

İzleyiciler

Tüm Fütüristler Derneği