11 Nisan 2010 Pazar
Sürdürülebilir Gelecek Senaryoları, Stratejiler ve Teknolojiler Temasının ele alınacağı ‘’Dünya Fütüristler Derneği Zirvesi-2010’’ bu yıl yine eşsiz, heyecanlı konuşmacı ve konularla dolu.

8-10 Temmuz tarihleri arasında ABD-Boston, Massachusetts- Westin Boston Waterfront Hotel’de gerçekleşecek olan, yılda bir kez yapılan Zirve; 1971 yılından bu yana sürdürülüyor.

WorldFuture 2010; yeni trendleri izlemek, geleceği şekillendirmek için nitelikli, güncel bilgi edinmek isteyen birey ve kurumları buluşturan en önemli fütürist etkinlik olarak kabul ediliyor.


Dünya Fütüristler Zirvesi’nin amacı; tüm dünyadan fütüristlerin bir araya gelerek, daha iyi bir gelecek için fikir, bilgi, proje, araştırma, buluş ve yenilikleri paylaşmasını sağlamak.

Zirve sırasında gerçekleştirilen toplantı, oturum, work shoplarda; ortak sorunları tartışmak, paylaşmak ve ortak çözümler için fırsatlar yaratılıyor. Zirveye katılanlar genellikle; yatırımcılar, kariyer arayışı-atılımı yapmak isteyen yöneticiler-profesyoneller, danışmanlar, akademisyenler, bilim adamları, kamu görevlileri oluyor.

Dünyanın bu en kapsamlı ve önemli fütürist etkinliği, World Future Society (WFS) tarafından organize ediliyor. WFS’nin Türkiye ucu; Fütüristler Derneği (TFD) olarak faaliyet gösteriyor.

Bu yılki dünya konferansının Ana Konuşmacısı; ‘’Rahatsız Dahi’’ olarak bilinen Ray Kurzweil olacağına dikkat çekerek;

Fütüristler Derneği; hem üyelerinin, hem de fütürizme ilgi duyanların dünyanın en önemli fütürist konferansının organizasyonu için Script Tour ile anlaştı.

Dünya Fütüristler Zirvesi´ne katılmak isteyenlerin;

1. Script Tour’un Sayahatsitesi.com sayfasından uçuş ve konaklama için rezervasyon yaptırmaları;

Uçuş ve Konaklama detayları, rezervasyon için; lütfen buraya tıklayınız.
Sorular için; stamer@scripttour.com / Tel: 0212 496 32 32

2. Zirve’deki konferanslara katılmak için WFS 2010 sitesinden kayıt olmaları gerekiyor

WFS 2010 Geçici Program için lütfen buraya tıklayınız
WFS 2010’a dair genel bilgi- konferans ve etkinliklere kayıt için lütfen buraya tıklayınız

0 yorum:

Yorum Gönder

About Me

Fotoğrafım
futurizm
Tüm Fütüristler Derneği’nin temel amacı geniş kitlelerle gelecekçiliğin (fütürizm) kurum ve toplumlara ilişkin; olası, olanaklı ve tercih edilen gelecek senaryolarını ve bunları gerçekleştirmek için atılması gereken adımları inceleyen ilkeli ve bütünsel çalışmalar zinciri olduğunu anlatabilmektir. İletişim için: http://www.m-gen.biz http://www.futurizm.org
Profilimin tamamını görüntüle

İzleyiciler

Tüm Fütüristler Derneği